recept-na.cz

Custom Search

recepty >> Domácí pekárna >> Francouzské bagety z domácí pekárny

Francouzské bagety z domácí pekárny

Suroviny na francouzské bagety z domácí pekárny:
450 ml vody
800 g hladké mouky
1,5 lžíce medu
1,5 lžičky soli
1,5 lžičky cukru
2 lžičky sušeného droždí

Příprava baget zadělávaných v domácí pekárně:
Suroviny vložíme do domácí pekárny a nastavíme program kynuté těsto.. Po vykynutí rozdělíme na vále na 4 díly. Na délku plechu vymodelujeme bagety. Necháme ještě asi 30 minut kynout. Na povrchu uděláme několik mělkých šikmých zářezů a pečeme na 180 stupňů asi 25 minut. Před pečením ještě bagety potřeme vodou se solí.

Tagy: těsto v domácí pekárně, příprava baget, bagety recept, těsto na bagety