Kuřecí bábovka
Suroviny na kuřecí bábovku:
6 – 8 kuřecích prsou
2 – 3 vejce
15 dkg eidamu
anglická slanina
párek
salám
sůl
pepř
Příprava kuřecí bábovky:
Formu na bábovku vyložíme pečícím papírem. Na dno poskládáme půlku
osolených a opepřených kuřecích prsou.Rozklepneme vejce, nastrouháme
část eidamu, poklademe párky salámem a slaninou. Po té rozklepneme opět
vejce, nastrouháme zbytek sýra a poklademe zbytkem uzeniny. Uzavřeme druhou
půlkou kuřecích prsou. Kuřecí bábovku pečeme asi 1,5 hodiny při
250 stupních. Během pečení přikryjeme alobalem, aby se z vrchu
nepřipálila.
Tagy: pokrmy z kuřecího masa, kuřecí prsa recepty, příprava kuřecího masa, recepty z kuřecího masa