Azu po tatarsku
Suroviny na azu po tatarsku::
500 g hovězí svíčkové
5 lžic kečupu
4 lžíce oleje
velká sterilovaná okurka
lžička hladké mouky
2 feferónky
mletá paprika
pepř
sůl
Příprava azu po tatarsku:
Odblaněnou svíčkovou nakrájíme na hranolky a na rozehřátém oleji
opečeme. Po chvíli přidáme okurku nakrájenou na hranolky a posekané
feferónky. Zaprášíme moukou a mletou paprikou, osmahneme, přidáme kečup a
4 lžíce vody, osolíme, opepříme a krátce podusíme. Podáváme s toasty
nebo s chlebem.
Tagy: pokrmy z hovězího masa, hovězí maso recepty, hovězí svíčková recepty, příprava hovězího masa, jídla z hovězího masa, pokrmy z hovězí svíčkové