recept-na.cz

Custom Search

recepty >> Hovězí maso >> Řezy ze svíčkové se šunkou a žampióny

Řezy ze svíčkové se šunkou a žampióny

Suroviny na řezy ze svíčkové se šunkou a žampióny:
600 g hovězí svíčkové
120 g žampiónů
100 g šunky
olej
kousek másla
kečup
pepř
sůl

Příprava řezů ze svíčkové se šunkou a žampióny:
Očištěné a pokrájené žampióny vložíme na rozpuštěné máslo, posolíme a podusíme doměkka. Z odblaněné svíčkové nakrájíme plátky, jemně naklepeme, osolíme, opepříme, opečeme na oleji po obou stranách a vyndáme. Na oleji od opékání osmahneme plátky šunky a vyjmeme. Na olej od opékání přidáme kousek másla, podlijeme trochou vývaru nebo vodou, osolíme a krátce povaříme. Na talíři polijeme řezy touto šťávou, můžeme potřít zahřátým kečupem, ozdobíme plátky šunky a žampióny. Podáváme s opékanými brambory, bramborovými hranolky a můžeme doplnit zeleninovým salátem.

Tagy: pokrmy z hovězího masa, hovězí maso recepty, hovězí svíčková recepty, příprava hovězího masa, jídla z hovězího masa, pokrmy z hovězí svíčkové