Hovězí Stroganov
Suroviny na přípravu hovězího Stroganov:
1/4 kg hovězí svíčkové
1 cibule
2 lžíce oleje
100 ml kysané smetany
1 lžička hladké mouky
1 lžíce kečupu
sůl
Příprava hovězího Stroganov:
Maso odblaníme a přes vlákna nakrájíme na delší nudličky. Osmahneme na
oleji, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a za stálého míchání smažíme
asi 4 minuty. Potom maso zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme smetanou a
asi 4 lžícemi vody a mícháme další dvě minuty. Pak vmícháme kečup a
ještě prohřejeme. Podáváme s dušenou rýží.
Tagy: pokrmy z hovězího masa, svíčková stroganov, hovězí maso recepty, hovězí svíčková recepty, příprava hovězího masa, jídla z hovězího masa, pokrmy z hovězí svíčkové, nudličky stroganov